Hälso-Artiklarna Från AMAZINES.COM Sidan 10

hj?rtat h?lso-r?dgivning

Traditionell Kinesisk hälsa tro anta ett holistiskt perspektiv som betonar betydelsen av miljöfaktorer som ökar risken för sjukdom. Att göra lärande mer effektivt, experter också utveckla integreringen av datorn intelligens som är anpassad från mänsklig intelligens. De kallar detta artificiell intelligens. Schack spel, till exempel, är ett bra exempel på hur den mänskliga hjärnan är anpassad för dator-spel. Detta kommer att hjälpa studenter att utbilda sig utan att ha "riktiga" partner. Detta experiment har lett till utvecklingen av ett annat program som heter expert systems. Dessa är paket med programvara som gör att den kollektiva visdom experter inom ett visst område för att utövas på ett problem. En av de första sådana system utvecklas som kallas MYCIN, ett program som hjälper till att utbilda läkare att ställa en korrekt diagnos av smittsamma sjukdomar på grundval av tester och information till patienten matas in i datorn.

AD ZONE
https://www.konstforeningen.com/erogen-x-se.htm
Erogen-X gör penis större. Det förbättrar penis blodflödet. Det ökar testosteronnivån.

Cannabis kan innehålla två olika typer av molekyler som interagerar med cannabinoid receptorer: agonister och antagonister. En agonist är ett läkemedel som fäster till samma receptor som en naturlig kemisk och orsakar samma effekt. En dopamin-agonist, En klass av läkemedel som används för att behandla Parkinsons sjukdom. - Agonister öka aktiviteten av en signalsubstans i hjärnan - i det här fallet, dopamin. Ropinirol (Requip), pramipexol (Mirapex), rotigotin (Neupro) och apomorfin (Apokyn) är vanliga dopaminagonister. är en drog som inte är dopamin, En kemisk budbärare (signalsubstans) som reglerar rörelser och känslor., men lägger till dopamin-receptor. En antagonist är annorlunda eftersom den fäster till receptorn, men blockerar åtgärder av naturliga kemikalier. Medicinsk marijuana kan innehålla både cannabinoid-agonister och antagonister. Fritids marijuana kommer från dess effekter på agonister.

Interpersonell terapi var ursprungligen tänkt som en kort psykologiska behandling av depression, och är utformad för att förbättra kvaliteten hos en deprimerad person relationer. Det fokuserar på olöst sorg, konflikter som uppstår när människor fyller roller som skiljer sig från deras förväntningar (som när en kvinna går in i en relation förväntar sig att bli en stay-at-home mor, och finner att hon måste även vara den största leverantören för familjen), social roll övergångar (som går från att vara en aktiv arbetstagare pensionär), och svårigheter att kommunicera med andra.

Terapeuten lär personen att förbättra aspekter av mellanmänskliga relationer, till exempel att övervinna social isolering och svara på ett mindre vanliga sätt till andra.

Var inte rädd för att be människor i ditt team vad deras roll är, vilken typ av utbildning de har haft, och vilken del av din vård eller behandling de kommer att ge. Att veta hur din vård team fungerar och hur de kommunicerar med varandra kommer att hjälpa dig och dina nära och kära förstår som kan hjälpa till med vissa problem som kan komma upp.

I en artikel nyligen om att behandla patienter med cancer och autoimmuna sjukdomar, Dr Drakaki och hennes kollegor skrev att den potentiella risken för att dö i cancer kan uppväger den potentiella skador försämring av autoimmuna symtom , som kan vara till stor del reversibel.